lauantai 20. heinäkuuta 2013

Stalkkereita maailma täynnä

Heippa vaan! :))
Eilen olin yksin tallilla paitsi että anni oli samaan aikaan siellä niin päätettiin lähteä yhdessä maastoilemaan. Anni tuli Nannalla ja mä tietty Helmillä. Päästiin käveltyä ehkä joku 300-500m niin maastossa tulee lehmiä vastaan (siis niiden laitumet on siinä vieressä). No Nanna tuijotteli niitä ja Anni päätti taluttaa sen laitumien ohi. No Lehmät lähti sitten laukkaamaan ja Nannahan oli aivan kauhuissaan siitä ja päätti lähteä vähän riuhtomaan itseään. Anni ei saanut pidettyä sitten Nannaa ja nanna pääsi vahingossa irti ja lähti laukkaamaan ereenpäin. Olin Helmin selässä sillon ja Helmi lähti laukkaamaan Nannan perään. Käänsin äkkiä Hempan ympäri ja hyppäsin nopeasti selästä. Anni tuli pitämään Helmiä ja itse lähdin metsästämään Nannaa. Eka kun lähdin kävelemään ponia kohti se pinkaisi pakoon.. Toisella kerralla otin ojasta heinää ja kiersin Nannan tosi kaukaa sen eteen ja sain sen sitten kiinni. Helpotuksesta kävelimme sitten takaisin tallille kun anni ei halunnut enää maastoon..
Tallilla pyörittiin sitten kentällä joku 30min ja lopeteltiin. Kentällä oli vielä Nekku ja Beloonakin ja niilläkin oli kuulemma ollut vähän säpsy päivä. Johtui varmaan kovasta tuulesta ja sade kuuroista. :D En tiedä.. Mutta oli kyllä aika jännä maasto kerta.

Sitten tänään menin tallille taas annin kanssa ja silmu tuli nostelemaan meille esteitä ja kuvaamaan. Anni meni satulalla ja mä menin ilman. Hypättiin jotain 65cm esteitä ja valiin otin vähän kokoomista. Hemppa oli superr!! <3 Kaikki varmaan nyt miettii mistä toi otsikko tuleeee..? xd No mäpä kerron.
Tänään kun mentiin tallille siellä ei ollut vielä ketään paitsi me ja eräs.. XD Joku random tyyppi pyöri siinä tallin pihassa ku mentiin sinne ja sit se käveli meijjä luokse ja puhu englantia. :D No eipäs me sit oikee tajuttu mitään mitä se meille yritti sanoo ja sanottiin vaa enkuks et "sori ei ymmärretä sua..xd" Sit se siin yritti kertoo meille jotain jonku 5min ja sit sano vaa enkuks et "sori tää häiriö, ja hyvää päivän jatkoa teille! xd". Sit se vaan lähti ja jäätii nauraa tallille xddd.
Ku lähin hakee kamoja sinne tallitielle tuli joku vanha papparainen jonku mini koiransa kans. :D Sitkuse huomas Silmun siin seisomas nii lähti vaa heti pois.
No sitku sain tuotuu heppojen kamat nii alettiin hoitaa niitä ja samalla sinne tuli joku mummo ja vaari ja tyttö ja pkku poika ihailemaan heppoja. Samalla se mummo ja pikku poika kävi silittelemäs helmii. :D No ne oli kyl iha normi tyyppei onneks. xd Sit päästiin ridaa ja huomasin et se sama mies tuli sen minikoiransa kans taas sinne tallin pihalle ja meni johki puskaan istuu XD! Siin se sit hetken oli ja lähti xd. Sit tunnin lopuks sinne kerrostalon pihalle tuli joku puskajussin näköne hyyppä kattoo ku ridattiin. :DD Se stalkkas siin ehkä jonku 5-10min ja lähti.
Että tämmöstä tänään. :D Naurettiin ku kirjotin tätä et kui monta tyyppii tänäänki sinne tuli ja jotai iha randomeit!!!!!! :D Etttä näin meillä! (;

<3

hemppa: "siis joojoo mä oontäs kokoaja nousemas" xd

simba



ilmavara, lagi sukka ja munapääää :3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti